Feilmeldingen «Hvis du vil installere produktet på en annen måte ...» når du installerer Norton AntiVirus

Dette problemet kan oppstå hvis Norton-installasjonsfilen er skadet.

Du løser dette problemet ved å laste ned og installere Norton på nytt.

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra tjenesteleverandøren, bør du lese Laste ned og installere Norton fra tjenesteleverandøren.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v62848524_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/01/2018