Logg deg på og av Identity Safe

Du kan logge på eller av Identity Safe fra hovedvinduet til Norton eller fra Norton-verktøylinjen.

Logg deg på eller av Identity Safe fra Norton-hovedvinduet

1. Dobbeltklikk på Identitet og klikk deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Gjør ett av følgende:

• For å logge på angir du hvelv-passordet i boksen og klikker på Åpne.

• For å logge av flytter du skyvebryteren til venstre, nederst i vinduet Norton Identity Safe.

Logge på eller av Identity Safe fra Norton-verktøylinjen

1. Åpne nettleseren.

2. På Norton-verktøylinjen gjør du ett av følgende:

• For å logge på, klikker du på HVELV ER LUKKET, og skriver deretter inn ditt hvelv-passord i vinduet Hvelv lukket og klikker på Åpne

• For å logge av, klikker du på HVELVET ER ÅPENT og deretter på Lukk hvelv fra de tilgjengelige alternativene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6282380_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016