Logge på og av Identity Safe

Du kan logge på eller av Identity Safe fra følgende områder i Norton 360 Online:

• Identity Safe -delen i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse

• Identitet -delen i hovedvinduet til Norton 360 Online

• Norton-verktøylinjen

Du bør logge av Identity Safe når du forlater datamaskinen, for å sikre at ingen utenforstående får tak i Identity Safe-dataene dine.

Du må være logget på Identity Safe for å kunne vise og redigere konfidensielle data.

Slik logger du på Identity Safe:

1. Klikk på Identitet i hovedvinduet for Norton 360 Online og klikk deretter på Logg på Identity Safe.

2. I vinduet Logg på Identity Safe oppgir du passordet til lagringsplassen du vil logge på, i feltet Oppgi passordet.

3. Klikk på Logg på.

Slik logger du av Identity Safe:

• Klikk på Identitet i hovedvinduet for Norton 360 Online og klikk deretter på Logg av Identity Safe. Du kan også logge deg av fra vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse.

Slik logger du deg på Identity Safe fra Norton-verktøylinjen:

1. Start nettleseren.

2. Klikk på Identity SafeNorton-verktøylinjen.

3. Klikk på Logg på Identity Safe under menyen Identity Safe.

4. I vinduet Logg på Identity Safe oppgir du passordet til lagringsplassen du vil logge på, i feltet Oppgi passordet.

5. Klikk på Logg på.

Slik logger du deg av Identity Safe fra Norton-verktøylinjen:

1. Start nettleseren.

2. Klikk på Identity SafeNorton-verktøylinjen, og klikk deretter på Logg av Identity Safe.

Om Identity Safe

Slå Identity Safe av og på

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6282380_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011