Logge på og av Identity Safe

Du kan logge på eller av Identity Safe fra følgende områder i Norton Business Suite:

• Identity Safe -delen i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse

• Identitet -delen i hovedvinduet til Norton Business Suite

• Norton-verktøylinjen

Du bør logge av Identity Safe når du forlater datamaskinen, for å sikre at ingen utenforstående får tak i Identity Safe-dataene dine.

Du må være logget på Identity Safe for å kunne vise og redigere konfidensielle data.

Hvis du vil logge helt ut av Identity Safe, klikker du på e-postadressen din i hovedvinduet for Norton Identity Safe, og klikker deretter på Logg på som annen bruker.

Slik logger du på Identity Safe

1. Klikk på Identitet i hovedvinduet for Norton Business Suite og klikk deretter på Logg på Identity Safe.

2. Skriv inn hvelvpassordet ditt i boksen Angi passordet til hvelvet for å åpne i vinduet Hvelv lukket.

3. Klikk på Åpne.

Slik logger du av Identity Safe:

• Klikk på Identitet i hovedvinduet for Norton Business Suite og klikk deretter på Logg av Identity Safe. Du kan også logge deg av fra vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse.

Slik logger du deg på Identity Safe fra Norton-verktøylinjen:

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk HVELV ER LUKKETNorton-verktøylinjen.

3. Skriv hvelvpassordet i vinduet Hvelv lukket.

4. Klikk på Åpne.

Slik logger du deg av Identity Safe fra Norton-verktøylinjen

1. Åpne nettleseren.

2. Norton-verktøylinjen klikker du på HVELV ER ÅPENT, og flytter deretter glidebryteren nederst på siden mot høyre.

Om Identity Safe

Slå Identity Safe av og på

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6282380_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013