Bruke Nortons nettsted for brukerstøtte

Nortons nettsted for brukerstøtte gir en rekke muligheter til selvhjelp.

På Nortons nettsted for brukerstøtte kan du utføre følgende aktiviteter:

• Få hjelp med produktnedlasting, produktabonnementet, produktaktivering, produktinstallasjon og andre tema.

• Let i Norton Forum for å finne ytterligere hjelp til installasjon, konfigurasjon og feilsøkingsproblemer. Du kan også poste spørsmål i forumet og få svar fra eksperter. For å poste spørsmål må du først registrere deg i Norton Forum.

• Finne informasjon om de nyeste virustruslene og elimineringsverktøyene.

I tillegg til selvhjelpsalternativene kan du også bruke alternativet Kontakt oss nederst på websiden, for å kontakte den tekniske støtteavdelingen på følgende måter:

Forum

Søk etter ytterligere hjelp med feil i forbindelse med installering, konfigurering og feilsøking.

Chat

Prat med en støtterepresentant i sanntid.

Hvis du har mer kompliserte, tekniske problemer, kan en støtterepresentant også koble til maskinen din eksternt via chatten, og løse problemet for deg.

Telefon

Snakk med en støtterepresentant i sanntid.

E-post

Send inn spørsmålet ditt via webområdet vårt, og få svar på e-post.

Med e-poststøtte tar det lengre tid å få svar enn via chat og telefon.

Støttens tilgjengelighet kan variere avhengig av region, språk og produkt.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Om å håndtere enheter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62632354_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013