Aktivere tjenesten Norton Anti-Theft

På siden Aktiver tjenesten Norton Anti-Theft kan du aktivere Norton Anti-Theft-abonnementet. Du må oppgi produktnøkkelen på denne siden for å aktivere Norton Anti-Theft-abonnementet. Du finner produktnøkkelen i bekreftelses-e-posten som du mottok da du kjøpte produktet. Du kan også logge på Norton Account og finne produktnøkkelen der.

Når abonnementet er i ferd med å utløpe, blir du bedt om å fornye det. Hvis du ikke fornyer abonnementet, deaktiveres alle Norton Anti-Theft-funksjonene. Hvis du vil bruke alle funksjonene i Norton Anti-Theft, må du først fornye abonnementet.

Du finner følgende alternativer på siden Aktiver tjenesten Norton Anti-Theft :

Produktnøkkel

Her kan du angi produktnøkkelen.

Bekreft

Her kan du bekrefte produktnøkkelen.

Forny nå

Her kan du fornye abonnementet.

Dager igjen av abonnementet

Her kan du se antall dager som gjenstår av abonnementet.

Kjøpe en lisens for Norton Anti-Theft

Vise abonnementsinformasjon

Bruke Nortons nettsted for brukerstøtte

Legge til en ny lisens for Norton Anti-Theft

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62632291_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013