Feil: «3042,1»

Du løser dette problemet ved å avinstallere og installere Norton på nytt. Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall for å avinstallere Norton.

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62545640_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017