Feil: «8504,101»

Denne feilen kan oppstå av flere grunner, inkludert trusselinfeksjon.

TRINN 1

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

3. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe-filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

6. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

7. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

Hvis søket ikke oppdager noen trusler, går du til trinn 2.

TRINN 2

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Etter omstart av datamaskinen følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 3.

TRINN 3

Laste ned Norton Bootable Recovery Tool

Last ned ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på datamaskinen som ikke er infisert.

1. Gå til nettstedet Norton Bootable Recovery Tool.

2. Klikk på Last ned.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og lagre ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på datamaskinen.

4. Opprett oppstartbare DVD- eller USB-gjenopprettingsmedier med den nedlastede ISO-filen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62545610_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/05/2017