Feil: «8504,104»

Denne feilen kan forårsakes av et annet sikkerhetsprodukt eller av en mislykket installasjon når produktet oppgraderes til en nyere versjon.

TRINN 1

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

TRINN 2

Avinstallere et sikkerhetsprodukt som ikke tilhører Symantec

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra den andre leverandøren, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringsprosessen er fullført.

TRINN 3

Oppdater videografikk-driveren

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

devmgmt.msc

3. I Enhetsadministrator -vinduet, dobbelklikker du på Skjermadaptere.

4. Høyreklikk på HD-grafikkortet og velg Egenskaper.

5. Driver -fanen ser du om grafikkortdriveren er utdatert eller gjeldende.

Hvis driveren er utdatert, må du oppdatere nedlastingen og installere den nyeste versjonen til skjermkortdriveren.

6. Velg grafikkortprodusent:

Ansvarsfraskrivelse :

Symantec er ikke ansvarlig for informasjon, meninger, råd eller uttalelser på tredjeparters nettsteder. Symantec tilbyr disse koblingene mer som en bekvemmelighet. Selv om koblingene er inkludert, betyr det ikke at Symantec støtter, anbefaler eller har noe ansvar for innholdet på disse sidene.

7. Start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.