Sikkerhetsforespørsel

Nettleseren er utsatt for angrep fra skadelige nettsteder. Disse nettstedene oppdager og utnytter svakheter i nettleseren. Slike områder laster ned skadelige programmer (også kalt ikke godkjente nedlastinger) uten ditt samtykke, og uten at du er klar over det. Norton Business Suite beskytter nettleseren mot ikke godkjente nedlastinger fra skadelige nettsteder.

Nettleserbeskyttelsesfunksjonen for Norton Business Suite blokkerer nye eller ukjente skadelige programmer proaktivt, før de angriper datamaskinen. Norton Business Suite sikrer dine sensitive opplysninger og hindrer angriperne fra å fjernstyre systemet ditt ved å beskytte nettleseren.

Du bør slå på Nettleserbeskyttelse for å sikre dekkende beskyttelse av systemet. Du kan også deaktivere Nettleserbeskyttelse midlertidig, og angi hvor lenge du vil at funksjonen skal være deaktivert. Når den innstilte tiden er utløpt, aktiveres funksjonen automatisk.

Symantec anbefaler at Nettleserbeskyttelse alltid er slått på, slik at nettleseren beskyttes mot angrep fra skadelige nettsteder.

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Slå nettleserbeskyttelse av og på

Om å holde datamaskinen trygg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62460705_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 30/07/2013