Sikkerhetsforespørsel

Antispionprogram beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer som kan sette personlige opplysninger og personvern i fare.

Sikkerhetsrisikoer, som for eksempel spion- og reklameprogrammer, kan utgjøre en trussel mot personlige opplysninger og personvernet. Spionprogrammer og reklameprogrammer er nært beslektet. Selv om begge programmene samler opplysninger om deg, kan typen opplysninger de samler, være forskjellig.

Du bør slå på Antispionprogram for å sikre dekkende beskyttelse av systemet. Du kan også deaktivere antispionprogrammet midlertidig og angi hvor lenge du vil at funksjonen skal være deaktivert. Når den innstilte tiden er utløpt, aktiveres funksjonen automatisk. Symantec anbefaler at du lar Antispionprogram være slått på hele tiden.

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om antivirusinnstillinger

Om å holde datamaskinen trygg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62460699_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/10/2011