Sikkerhetsforespørsel

Antispionprogram beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer som kan sette personlige opplysninger og personvern i fare.

Du bør slå på Antispionprogram for å sikre dekkende beskyttelse av systemet. Du kan også deaktivere antispionprogrammet midlertidig og angi hvor lenge du vil at funksjonen skal være deaktivert. Når den innstilte tiden er utløpt, aktiveres funksjonen automatisk. Symantec anbefaler at du lar Antispionprogram være slått på hele tiden.

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om Antivirus innstillinger

Om å holde datamaskinen trygg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62460699_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 27/04/2012