Sikkerhetsforespørsel

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) gir sanntidsbeskyttelse mot trusler ved å oppdage ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen proaktivt. SONAR identifiserer spirende trusler basert på oppførselen til tilleggsprogrammer. SONAR er raskere enn de tradisjonelle, signaturbaserte trusseloppdagingsteknikkene, og beskytter deg mot skadelig kode selv før nye virusdefinisjoner er tilgjengelige gjennom LiveUpdate.

SONAR blokkerer og fjerner trusler med høyt risikonivå automatisk. Norton 360 Online varsler deg når trusler med høyt risikonivå oppdages og fjernes.

Du bør slå på SONAR-beskyttelsen for å sikre dekkende beskyttelse av systemet. Du kan også deaktivere SONAR-beskyttelsen midlertidig og angi hvor lenge du vil at funksjonen skal være deaktivert. Når den innstilte tiden er utløpt, aktiveres funksjonen automatisk. Symantec anbefaler at du lar SONAR-beskyttelsen være aktivert hele tiden.

Slå SONAR-beskyttelse av og på

Om SONAR-beskyttelse

Om å holde datamaskinen trygg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62460689_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/10/2011