Administrere sikkerhetskopisett - Konfigurere optiske stasjoner

Hvis du vil sikkerhetskopiere viktige filer og data til en CD eller DVD-stasjon, må du konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Med den optiske sikkerhetskopistasjonen kan du lese og skrive data på optiske disker.

Når du velger CD eller DVD-stasjon som sikkerhetskopiplassering første gang, ber Norton 360 Online deg om å konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Du kan konfigurere den optiske stasjonen med Norton 360 Online.

Når du konfigurerer optiske stasjoner for sikkerhetskopiering, må du sette inn og fjerne disker når du blir bedt om det.

Velge plassering for sikkerhetskopier

Sikkerhetskopiere filer

Om sikkerhetskopiplassering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v62460471_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/10/2011