Administrere sikkerhetskopisett - Konfigurere optiske stasjoner

Hvis du vil sikkerhetskopiere viktige filer og data til en CD eller DVD-stasjon, må du konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Med den optiske sikkerhetskopistasjonen kan du lese og skrive data på optiske disker.

Når du velger CD eller DVD-stasjon som sikkerhetskopiplassering første gang, ber Norton Business Suite deg om å konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Norton Business Suite installerer den optiske driveren.

Velge plassering for sikkerhetskopier

Sikkerhetskopiere filer

Om sikkerhetskopiplassering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v62460471_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 19/06/2013