Administrere sikkerhetskopisett - Konfigurere optiske stasjoner

Hvis du vil sikkerhetskopiere viktige filer og data til en CD eller DVD-stasjon, må du konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Med den optiske sikkerhetskopistasjonen kan du lese og skrive data på optiske disker.

Når du velger CD eller DVD-stasjon som sikkerhetskopiplassering første gang, ber Norton Business Suite deg om å konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Norton Business Suite installerer den optiske driveren.

Velge plassering for sikkerhetskopier

Sikkerhetskopiere filer

Om sikkerhetskopiplassering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62460471_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 19/06/2013