Hva er Norton Virus Protection Promise?

Visste du dette?

Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

» Lær mer

Mange av Nortons tilbud leveres sammen med ekstrafordelen Norton Virus Protection Promise, der du får tilgang til Norton eksperter som samarbeider med deg for å diagnostisere og fjerne virus hvis du støter på problemer under abonnementet. Hvis Symantec, mot formodning, ikke klarer å fjerne et virus fra enheten, kan du ha krav på en refusjon av Norton-abonnementet eller Norton-pakken (det som er aktuelt).

For mer informasjon, se Vilkår og betingelser.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken versjon du har, gå inn på Norton oppdateringssenter.

Slik finner du ut om du kvalifiserer for Norton Virus Protection Promise

Hvis Norton Virus Protection Promise er tilgjengelig, vil dette vises under det berettigede abonnementet på Tjenester-siden når du logger på Norton-kontoen.

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Gå til siden Abonnementer, velg abonnementet og kontrollerer om Virus Protection Promise er tilgjengelig.

Du finner Virus Protection Promise under ANDRE FORDELER.

Slik bruker du Norton Virus Protection Promise hvis du tror at du er infisert

Hvis du tror at datamaskinen er infisert, så anbefaler vi at du kjører et fullstendig systemsøk ved hjelp av Norton-produktet. Hvis du ikke løser problemet ved å kjøre et fullstendig systemsøk, kan du bruke Norton Power Eraser for å raskt kunne oppdage og fjerne de fleste trusler.

Hvis du tror at datamaskinen fremdeles er infisert eller at infeksjonen ikke er fjernet, utfører du trinnene nedenfor.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62458994_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/11/2017