Funksjoner i og systemkrav for Norton Mobile Utilities

Norton Mobile Utilities gjør at du kan forlenge batteritiden, unngå ekstra kostnader, forbedre ytelse og forenkle applikasjonsadministrering på Android-telefonen eller nettbrettet.

Nøkkelfunksjoner

• Batterisparer* :

Forlenger Android™-enhetens batteri automatisk ved at du kan velge mellom forhåndsdefinerte batterisparer-profiler, eller ved at du oppretter egendefinerte profiler

• NYHET!Hvilemodus*

Tidsbaserte innstillinger gir ekstra batterisparing i perioder med lite bruk

• Plansporing :

Registrerer data-, telefon-, tekstmelding- og Wi-Fi-bruk, og gir deg et varsel når du har nådd den forhåndsdefinerte grensen

• NYHET!Plansporing for roaming* :

Registrerer bruk av data, telefon og tekstmeldinger ved roaming, og varsler deg når du har nådd den forhåndsdefinerte grensen

• Hastighetsøkning :

Viser hvor mye av prosessor-, minne- og nettverksressursene hver kjørende applikasjon eller oppgave bruker - inkludert de som starter automatisk ved oppstart

• Oppgaveavslutning :

Med denne funksjonen kan du avslutte (stoppe og fjerne fra minnet til Android) kjørende applikasjoner og oppgaver, én om gangen eller alle på én gang

• NYHET!Automatisk oppgaveavslutning* :

Avslutter automatisk alle kjørende applikasjoner og oppgaver med bestemte mellomrom

• App Manager :

Med denne funksjonen kan du tømme unødvendig applikasjonsdata fra bufferminnet til Android, og avinstallere applikasjoner hver for seg eller flere samtidig for å frigjøre lagringsplass

*Kun tilgjengelig med betalt versjon

Systemkrav

• Enheten må oppfylle følgende minstekrav for at du skal kunne installere Norton Mobile Security:

Operativsystem :

• Android OS 2.2 eller nyere

Krav til enhet :

• Android OS 2.2 med 4 MB lagringsplass

• Virker med Android-telefoner og -nettbrett

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62381450_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Sist endret: 05/03/2013