Jeg kan ikke legge datamaskinen min til på Norton Online Backup selv etter å ha installert Norton Online Backup-klienten

Du må avinstallere og installere Norton Online Backup-klienten på nytt for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton Online Backup

1. Trykk på Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. Fra listen over installerte programmer, klikk på Norton Online Backup og klikk deretter på Fjern eller avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere produktet.

TRINN 2

Installer Norton Online Backup på nytt

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup ved å bruke e-postadressen og passordet ditt.

2. Klikk på Legg til en datamaskin.

3. Merk av for Jeg har lest og godtar bruksvilkårene, og klikk deretter på Start nedlasting.

Lagre installasjonsfilen for Norton Online Backup-klienten på skrivebordet.

4. Dobbeltklikk på NortonOnlineBackup.exe -filen på skrivebordet.

Hvis du får opp en sikkerhetsadvarsel, klikker du på Kjør.

5. Klikk på Installer.

Følg instruksjonene på skjermen.

6. På siden Gi datamaskinen et navn, legger du til et nytt navn i tekstfeltet Visningsnavn. Ikke bruk samme navn som sist.

Ved å angi et nytt datamaskinnavn, kan du skille det gamle sikkerhetskopisettet fra det nye som du oppretter.

7. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62228115_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/02/2016