Kontakt brukerstøtte

I tillegg til alternativene for selvhjelp, kan du kontakte en støtterepresentant via chat, e-post eller telefon.

Støttetilgjengeligheten varierer avhengig av hvor i verden du befinner deg. I enkelte land kan det påløpe kostnad for tilkobling til Internett samt standard telefontakst. Du finner mer informasjon her:

www.norton.com/macsupport

Her er en oversikt over våre støttetilbud:

Nettprat

Prat med en støtterepresentant i sanntid.

E-post

Send inn spørsmålet ditt via nettstedet vårt, og få svar på e-post.

Med e-poststøtte tar det lengre tid å få svar enn via telefon. E-poststøtte er gratis.

Telefon

Snakk med en støtterepresentant i sanntid.

Hvis du ønsker kontakt med en støtterepresentant, kan du gå til nettstedet for Symantec kundestøtte ved å gå til følgende URL-adresse:

www.norton.com/macsupport

Alternativet for elektronisk brukerstøtte vises sammen med koblingen Kontakt oss, der du kan velge hvilken type støtte du foretrekker.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62156825_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017