Norton-abonnementet starter ved aktivering

Når tjenesteleverandøren tilbyr Norton-programvaren som en tjeneste, startes tjenesten ved aktivering.

Du kan aktivere Norton-abonnementet etter at du har installert produktet. Det er mulig at du må skrive inn en PIN-kode for produktet manuelt. Koden får du fra din tjenesteleverandør.

Aktiveringstrinnene kan variere, avhengig av tjenesteleverandøren.

Hvis du ikke er koblet til Internett, kan du velge å aktivere abonnementet ditt senere. Du kan bruke alternativet Angi en PIN-kode i hovedvinduet. I noen tilfeller kan du også få varsler om at abonnementet ditt må aktiveres.

Aktiveringen tar vanligvis bare noen få minutter. Men du må være koblet til Internett for å kunne aktivere abonnementet ditt.

Hvis du ikke aktiverer abonnementet ditt etter installasjonen, vil du få et påminnelsesvarsel med jevne mellomrom helt til du har aktivert abonnementet. Hvis du ikke aktiverer Norton-abonnementet innenfor tidsfristen som varslene angir, vil du ikke lenger være beskyttet av produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62118352_nsmac_sos_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 21/06/2016