Meldingen: «Det er ingen telefon tilknyttet denne kontoen» når jeg laster ned Norton Mobile Security fra Google Play

Dette problemet kan oppstå dersom du ikke har logget på Google Play med Google-kontoen som er tilknyttet enheten din. Tøm Google Play-appens hurtigbuffer for å reparere dette problemet.

Tømme Google Play-appens hurtigbuffer

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Avhengig av versjonen til Android OS, gjør et av følgende:

• Tapp på Mer i menyen Innstillinger, og tapp så på Administrer programmer for Android OS 4.3.x eller nyere.

Tapp på Programmer i menyen Innstillinger, for Nexus-enheter.

• Hvis du har Android OS 4.0 - 4.2.x tapper du på Administrer programmer.

• Tapp på Program, og tapp så på Administrer programmer for Android OS 3.x eller nyere.

3. Tapp på Administrer applikasjoner.

4. Tapp på Google Play Store fra listen over applikasjoner.

Dersom Google Play Store ikke står oppført, sveiper du til venstre og velger fanen Alle. Tapp på Google Play Store fra listen over applikasjoner.

5. Tapp på Tøm hurtigbuffer eller Tøm data.

Dersom knappen Tøm hutrigbuffer eller Tøm data er grået ut, tapper du på Tving stans for å stoppe tjenesten.

6. Avslut Applikasjonsinnstillinger.

7. Start Google Play Store-appen og logg på med Google-kontoen som er tilknyttet enheten din.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62056935_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sist endret: 11/06/2014