Sende et element til Symantec manuelt

Når et virus eller en annen risiko oppdages, sendes de automatisk til Symantec Security Response for analyse. Hvis du har slått av alternativet for å sende inn risikoer automatisk, kan du sende dem inn manuelt via Sikkerhetsloggisolasjon. Du må ha en tilkobling til Internett for å sende inn elementer.

Når du sender filer til Symantec, manuelt eller automatisk, bidrar du til effektiviteten på Symantec-produktene dine. Du kan for eksempel sende inn et element som ikke er oppdaget i løpet av et søk, som du tror er en sikkerhetsrisiko. Symantec Security Response analyserer filen. Hvis den identifiseres som en sikkerhetsrisiko, legges den til i en fremtidig definisjonsoppdatering.

Informasjon som kan identifisere personer, inkluderes aldri i innsendinger.

I noen tilfeller er det nødvendig for Symantec Security Response å blokkere innsendinger av en bestemt type eller volum. Disse elementene vises i Sikkerhetslogg som Ikke sendt.

Sende et element til Symantec manuelt

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og deretter på Logg i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Velg elementet du vil sende inn til Symantec i visningen Isolasjon i vinduet Sikkerhetslogg.

3. Klikk på Alternativer i ruten Detaljer.

4. Klikk på Send til Symantec i vinduet Trussel oppdaget.

5. Klikk på OK i dialogboksen som vises.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6200396_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016