Sende et element inn til Symantec manuelt

Når et virus eller en annen risiko oppdages, sendes de automatisk til Symantec Security Response-webområdet for analyse. Hvis du har slått av alternativet for å sende inn risikoer automatisk, kan du sende dem inn manuelt via Sikkerhetsloggisolasjon. Du må ha en tilkobling til Internett for å sende inn elementer.

Når du sender filer til Symantec, manuelt eller automatisk, bidrar du til effektiviteten på Symantec-produktene dine. Du kan for eksempel sende inn et element som ikke er oppdaget i løpet av et søk, som du tror er en sikkerhetsrisiko. Symantec Security Response analyserer filen. Hvis den identifiseres som en sikkerhetsrisiko, legges den til i en fremtidig definisjonsoppdatering.

Informasjon som kan identifisere personer, inkluderes aldri i innsendinger.

I noen tilfeller er det nødvendig for Symantec Security Response å blokkere innsendinger av en bestemt type eller volum. Disse elementene vises i Sikkerhetslogg som Ikke sendt.

Slik sender du et element til Symantec manuelt:

1. Velg elementet du vil sende inn til Symantec i visningen Isolasjon i vinduet Sikkerhetslogg.

2. Klikk på Gjenoppretting og alternativer i ruten Detaljer.

3. Klikk på Send til Symantec i vinduet Trussel oppdaget.

4. Klikk på OK i dialogboksen som vises.

Om Sikkerhetslogg

Håndtere elementer i isolasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6200396_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 29/09/2011