Sende et element inn til Symantec manuelt

Når et virus eller en annen risiko oppdages, sendes de automatisk til Symantec Security Response for analyse. Hvis du har slått av alternativet for å sende inn risikoer automatisk, kan du sende dem inn manuelt via Sikkerhetsloggisolasjon. Du må ha en tilkobling til Internett for å sende inn elementer.

Når du sender filer til Symantec, manuelt eller automatisk, bidrar du til effektiviteten på Symantec-produktene dine. Du kan for eksempel sende inn et element som ikke er oppdaget i løpet av et søk, som du tror er en sikkerhetsrisiko. Symantec Security Response analyserer filen. Hvis den identifiseres som en sikkerhetsrisiko, legges den til i en fremtidig definisjonsoppdatering.

Informasjon som kan identifisere personer, inkluderes aldri i innsendinger.

I noen tilfeller er det nødvendig for Symantec Security Response å blokkere innsendinger av en bestemt type eller volum. Disse elementene vises i Sikkerhetslogg som Ikke sendt.

Slik sender du et element til Symantec manuelt:

1. Velg elementet du vil sende inn til Symantec i visningen Isolasjon i vinduet Sikkerhetslogg.

2. Klikk på Alternativer i ruten Detaljer.

3. Klikk på Send til Symantec i vinduet Trussel oppdaget.

4. Klikk på OK i dialogboksen som vises.

Om Sikkerhetslogg

Håndtere elementer i isolasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6200396_N360_Business_CC_2014_no_no