Fjerne et element fra Isolasjon

Du kan velge at Norton skal fjerne en sikkerhetsrisiko fra datamaskinen. Du kan bruke alternativet Gjenopprett, til å fjerne sikkerhetsrisikoen og plassere den i Sikkerhetsloggisolasjon. Noen programmer kan være avhengige av elementet du har isolert for å fungere som de skal. I så fall kan du gjenopprette risikoelementet igjen, slik at et program som trenger det, kan fungere igjen.

Alternativet Gjenopprett er kun tilgjengelig for sikkerhetsrisikoer som er satt i isolasjon manuelt.

Fjerne et element fra Isolasjon

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og deretter på Logg i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Velg elementet du vil fjerne i visningen Isolasjon i vinduet Sikkerhetslogg.

3. Klikk på Gjenopprett.

4. I vinduet Isolasjonsgjenoppretting klikker du på Ja.

5. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6200383_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016