Fjerne et element fra isolasjon

Du kan velge at Norton Business Suite skal fjerne en sikkerhetsrisiko fra datamaskinen. Du kan bruke alternativet Gjenopprett, til å fjerne sikkerhetsrisikoen og plassere den i Sikkerhetsloggisolasjon. Noen programmer kan være avhengige av elementet du har isolert for å fungere som de skal. I så fall kan du gjenopprette risikoelementet igjen, slik at et program som trenger det, kan fungere igjen.

Alternativet Gjenopprett er kun tilgjengelig for sikkerhetsrisikoer som er satt i isolasjon manuelt.

Slik fjerner du et element fra isolasjon:

1. Velg elementet du vil fjerne i visningen Isolasjon i vinduet Sikkerhetslogg.

2. Klikk på Gjenopprett.

3. I vinduet Isolasjonsgjenoppretting klikker du på Ja.

4. Klikk på Lukk.

Om Sikkerhetslogg

Håndtere elementer i isolasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6200383_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 09/05/2013