Gjenopprette et element fra isolasjon

Enkelte programmer er avhengige av andre programmer, som er klassifisert som sikkerhetsrisikoer, for å kunne fungere. Slike programmer fungerer kanskje ikke hvis en bestemt fil fjernes. Alle sikkerhetsrisikoer som fjernes, lagres automatisk i Sikkerhetsloggisolasjon. På denne måten kan du ved hjelp av Norton 360 Online gjenopprette risikoer, slik at et program som trenger risikoprogrammet, kan fungere igjen.

Det kan for eksempel være at et delt (shareware) eller gratis (freeware) program som du laster ned, bruker reklameprogramvare til å holde prisene nede. I så fall kan du la sikkerhetsrisikoprogrammet bli liggende på datamaskinen, eller gjenopprette det hvis spionvarebeskyttelsen har fjernet det.

Noen isolerte elementer blir helt rene etter et nytt Norton 360 Online-søk. Du kan også gjenopprette slike elementer.

Hvis du gjenoppretter et element i en annen mappe enn originalmappen, er det mulig at det ikke fungerer ordentlig. Derfor anbefales det at du installerer programmet på nytt.

Slik gjenoppretter du et element fra isolasjon:

1. Velg elementet du vil gjenopprette i visningen Isolasjon i vinduet Sikkerhetslogg.

2. Klikk på Gjenoppretting og alternativer i ruten Detaljer.

3. I vinduet Trussel oppdaget klikker du på Gjenopprett og utelat denne filen.

Med dette alternativet returneres det valgte, isolerte elementet til sin opprinnelige plassering uten å bli reparert, og det utelates fra fremtidige søk

4. I vinduet Isolasjonsgjenoppretting klikker du på Ja.

Du kan benytte deg av alternativet i dette vinduet til å utelate sikkerhetsrisikoer som ikke er virus. Norton 360 Online oppdager ikke sikkerhetsrisikoer som du utelater fra fremtidige søk.

5. I dialogen Søk etter mappe velger du mappen eller stasjonen du vil gjenopprette filen til, og deretter klikker du på OK.

6. Klikk på Lukk.

Om Sikkerhetslogg

Håndtere elementer i isolasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6200368_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 29/09/2011