Gjenopprette et element fra isolasjon

Enkelte programmer er avhengige av andre programmer, som er klassifisert som sikkerhetsrisikoer, for å kunne fungere. Slike programmer fungerer kanskje ikke hvis en bestemt fil fjernes. Alle sikkerhetsrisikoer som fjernes, lagres automatisk i Sikkerhetsloggisolasjon. På denne måten kan du ved hjelp av Norton Business Suite gjenopprette risikoer, slik at et program som trenger risikoprogrammet, kan fungere igjen.

Det kan for eksempel være at et delt (shareware) eller gratis (freeware) program som du laster ned, bruker reklameprogramvare til å holde prisene nede. I så fall kan du la sikkerhetsrisikoprogrammet bli liggende på datamaskinen, eller gjenopprette det hvis spionvarebeskyttelsen har fjernet det.

Noen isolerte elementer blir helt rene etter et nytt Norton Business Suite-søk. Du kan også gjenopprette slike elementer.

Hvis du gjenoppretter et element i en annen mappe enn originalmappen, er det mulig at det ikke fungerer ordentlig. Derfor anbefales det at du installerer programmet på nytt.

Slik gjenoppretter du et element fra isolasjon:

1. Velg elementet du vil gjenopprette i visningen Isolasjon i vinduet Sikkerhetslogg.

2. Klikk på Alternativer i ruten Detaljer.

3. I vinduet Trussel oppdaget gjør du ett av følgende:

• Klikk på Gjenopprett og utelat denne filen.

Med dette alternativet returneres det valgte, isolerte elementet til sin opprinnelige plassering uten å bli reparert, og det utelates fra fremtidige søk

• Klikk på Gjenopprett.

Dette alternativet tilbakefører det valgte elementet i isolasjon til den opprinnelige plasseringen uten å reparere det. Dette alternativet er bare tilgjengelig for elementer som er satt i isolasjon manuelt

4. I vinduet Isolasjonsgjenoppretting klikker du på Ja.

Du kan benytte deg av alternativet i dette vinduet til å utelate sikkerhetsrisikoer som ikke er virus. Norton Business Suite oppdager ikke sikkerhetsrisikoer som du utelater fra fremtidige søk.

5. I dialogen Søk etter mappe velger du mappen eller stasjonen du vil gjenopprette filen til, og deretter klikker du på OK.

6. Klikk på Lukk.

Om Sikkerhetslogg

Håndtere elementer i isolasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6200368_N360_Business_CC_2014_no_no