Vise statusen for automatisk fornying av abonnementet

Du kan bruke Nortons tjeneste for automatisk fornying hvis du vil at abonnementet automatisk skal fornyes før det utløper. Du kan velge bort denne tjenesten når som helst for å unngå fremtidig automatisk fakturering og fornying.

Slik viser eller endrer du status for automatisk fornying av abonnementet på nettstedet til Norton Family

1. Logg på Norton Family.

2. Klikk på FORELDRE -fanen og så klikker du på tannhjulet på din profil.

3. Klikk på Mitt abonnement for å vise status for automatisk fornying.

4. Hvis du vil starte eller stoppe tjenesten for automatisk fornying, flytter du Av/på -bryteren til Av eller .

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v61883055_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 13/07/2018