Meldingen «Enhet låst fordi SIM-kortet mangler»

Dette problemet kan oppstå hvis ikke SIM-kortet kan kobles til mobiloperatøren, eller hvis det ikke finnes noen tilgjengelige nettverk. Kontroller at SIM-kortet på den mobile enheten er satt inn riktig og er aktivt.

Du kan låse opp enheten ved å angi den firesifrede passkoden. Hvis du ikke husker passkoden, kan du finne den på nettstedet for Norton Mobile Security.

Låse opp enheten din

1. Logg på nettstedet for Norton Mobile Security med e-postadressen din og passordet.

2. Velg enheten som er låst.

3. Den femsifrede passkoden vises øverst i høyre hjørne på Norton Mobile Security-nettstedet.

4. Noter passkoden og bruk det til å låse opp den låste enheten din.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v61782489_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 27/08/2017