Meldingen «Enhet låst fordi SIM-kortet mangler»

Dette problemet kan oppstå hvis ikke SIM-kortet kan kobles til mobiloperatøren, eller hvis det ikke finnes noen tilgjengelige nettverk. Kontroller at SIM-kortet på den mobile enheten er satt inn riktig og er aktivt.

Du kan låse opp enheten din fra My Norton-portalen.

Låse opp enheten

1. Logg på Norton.

2. Velg enheten som er låst.

3. Under Funksjoner i Norton tyverisikring klikker du på Fjern skjermlås.

Enheten må være tilkoblet Internett for å utføre en fjernopplåsing. Den mobile enheten er nå låst opp.

På Android versjon 6.x eller tidligere fjerner funksjonen Fjern skjermlås enhetens skjermlås permanent. Du må konfigurere skjermlåsen på nytt ved hjelp av Norton Mobile Security.

Funksjonen Fjern skjermlås støttes ikke på Android versjon 7.x eller nyere. Pass på at du husker PIN-koden for enhetslås for å låse opp enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v61782489_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 23/08/2018