Kjør LiveUpdate manuelt

Norton-produktet laster jevnlig ned de nyeste definisjons- og programoppdateringene fra Symantec-serverne. Definisjonsoppdateringene beskytter datamaskinen mot de nyeste virusene og sikkerhetsrisikoene. Symantecs produkter henter og installerer disse oppdateringene med Norton-teknologi.

Som standard laster Norton-produktet ned de nyeste definisjons- og programoppdateringene fra Symantec-serverne automatisk og regelmessig. Du kan imidlertid laste ned oppdateringene fra Symantec-servere med Norton-produktet.

Noen programoppdateringer kan kreve at du starter datamaskinen på nytt etter installasjonen.

Kjør LiveUpdate manuelt

• Klikk på LiveUpdate i Norton-produktets hovedvindu.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v61412224_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017