LiveUpdate

Norton-produktet laster jevnlig og automatisk ned de nyeste definisjons- og programoppdateringene fra Symantec-serverne via Internett-tilkoblingen. Definisjonsoppdateringene beskytter datamaskinen mot de nyeste virusene og ukjente sikkerhetsrisikoer.

Norton-produktet bruker litt tid på å laste ned og behandle definisjons- og programoppdateringer. Norton-produktet kjører LiveUpdate automatisk annenhver time for å sørge for at Mac-en din er oppdatert med nyeste program- og definisjonsoppdateringene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v61260769_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017