Feilmeldingen «Hvis du vil installere produktet på en annen måte ...» når jeg installerer Norton Internet Security

Dette problemet kan oppstå hvis det er et problem med installasjonsfilen eller hvis den er skadet.

Du løser dette problemet ved å laste ned og installere Norton på nytt.

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra tjenesteleverandøren, bør du lese Laste ned og installere Norton fra tjenesteleverandøren.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v61257959_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/10/2018