Slik angrer du tidligere reparasjonsøkter ved å bruke Norton Power Eraser

Du kan angre tidligere reparasjonsøkter som er utført av Norton Power Eraser.

Angre tidligere reparasjonsøkter

1. Start Norton Power Eraser.

2. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

3. I vinduet Norton Power Eraser klikker du på ikonet Angre tidligere reparasjon.

4. Du finner mer informasjon om en tidligere reparasjonsøkt ved å klikke på Vis ved siden av den.

Velg reparasjonsøkten du vil tilbakestille fra listen over tidligere reparasjonsøkter, og klikk på Neste.

5. For å gjenopprette elementer som ble fjernet i den valgte økten, klikker du på Angre.

Alle elementer fra valgt reparasjonsøkt gjenopprettes, inkludert trusler. Hvis du vil fjerne noen av de nylig gjenopprettede filene, kjører du et søk og velger å fjerne bare disse.

6. Klikk på Start på nytt nå for å fullføre gjenopprettingen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60759267_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/01/2015