Hent informasjon om angrepssignaturer

Beskyttelse mot sårbarhet bruker en hyppig oppdatert liste med signaturer til å oppdage kjente angrep. Du kan se listen over signaturer og få informasjon om en bestemt signatur fra nettstedet Symantec Security Response.

En nettleser åpnes og viser informasjon om signaturen fra Symantecs nettsted.

Hent informasjon om en signatur

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillingerikonet i raden Beskyttelse mot sårbarhet.

4. I vinduet Beskyttelse mot sårbarhet klikker du på Signaturer.

5. I Signaturer -listen velger du signaturen du vil ha mer informasjon om.

6. Klikk på Finn ut mer.

Informasjonen om den valgte signaturen vises på et eget nettsted.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6059696_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/01/2017