Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Innstillinger for Identity Safe lar deg administrere alternativene for import og eksport, sikkerhet og nettlesing.

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

3. Skriv passordet for Identity Safe i vinduet Hvelv lukket.

Hvis du ikke har opprettet en hvelv enda, kan du bruke din Norton-kontoinformasjon for å logge deg på og opprette et hvelv.

4. Klikk på kategoriene for å vise eller endre generelle innstillinger samt innstillinger for import/eksport, sikkerhet eller nettlesing.

5. Etter at du har utført endringene på min kategori, klikker du på Lagre

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6059559_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/05/2017