Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Du kan bruke de ulike funksjonene i Identity Safe til å administrere sensitiv personlig informasjon. Påloggingsinformasjon, kort og merknader kan hjelpe deg med å lagre og bruke opplysningene dine på en sikker måte.

Slik konfigurerer du innstillinger for Identity Safe:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Finn funksjonen du ønsker å bruke under Identity Safe, og klikk på Konfigurer. Velg mellom følgende alternativer:

Konfigurere Identity Safe

Brukes til å konfigurere Identity Safe-hvelvet.

Surfealternativer

Her kan du konfigurere måten du ønsker at Identity Safe skal samle inn, lagre og vise påloggingsinformasjonen for websider på.

Du kan konfigurere Identity Safe til å vise kortene som du opprettet for webområder som har skjemaer. Du kan også konfigurere innstillingene for automatisk utfylling for webområdene som inneholder sikkerhetstrusler.

I tillegg kan du utføre følgende aktiviteter:

• Konfigurere region for kortinformasjonen.

• Angi hvordan du vil at Norton Identity Safe skal bruke funksjonen for automatisk utfylling.

• Angi at Identity Safe skal vise en beskjed når du setter inn en ekstern stasjon.

• Angi at Identity Safe skal advare deg mot utrygg fjerning av eksterne stasjoner.

• Slå av nettleserens passordhåndtering

Passord og sikkerhet

Her kan du endre passordinnstillinger og sikkerhetsnivå for passordet for Identity Safe.

Identity Safe-passordet bør endres ofte for å unngå at data i Identity Safe blir misbrukt.

Rediger kort

Her kan du administrere personopplysninger som navn, fødselsdato, e-postadresse og kredittkortinformasjon på ett sted.

Du kan bruke opplysningene du lagrer til å fylle ut skjemaer automatisk. Med denne funksjonen kan du oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive dem inn mens du er på nettet. På denne måten beskytter Identity Safe mot tasteloggere, som stjeler og misbruker andres identitet.

Redigere påloggingsinfo

Her kan du styre påloggingsinformasjon.

Påloggingsinfo omfatter informasjon som påloggingsinformasjon til e-post og nettbankinformasjon.

Når du lagrer all påloggingsinformasjonen i Identity Safe, kan du gjøre følgende:

• Spore all påloggingsinfo på en enkel måte

• Hurtigstarte påloggingssider

• Vise eller oppdatere passord til websiden

• Bruke mapper til å organisere påloggingsinfo

• Endre påloggingsinnstillinger

Redigere merknader

Med denne funksjonen kan du lagre og administrere sensitiv informasjon.

Du kan legge til informasjon som personnummer, førerkortnummer, forsikringsnummer og passnummer. Du kan også lagre private kontoer, låskoder, dokumenter, notater, bonuskortnummer, bankkontonummer, spørsmål vedrørende sikkerhetsutfordringer, samt juridiske og økonomiske opplysninger.

Eksporter data

Med denne funksjonen kan du sikkerhetskopiere Identity Safe-data i .DAT- eller -CSV-format.

Du bør sikkerhetskopiere Identity Safe-dataene med jevne mellomrom.

Importer data

Du kan importere Identity Safe-dataene fra den sikkerhetskopierte filen eller fra den eksterne profilen som du lagret i den eldre versjonen av Norton 360 Online.

Når du importerer Identity Safe-data, har du følgende alternativer:

• Slå sammen de importerte dataene i hvelvet som du er logget på.

• Erstatte de eksisterende Identity Safe-dataene som du har lagret i hvelvet du er logget på, med de importerte dataene.

Slett data

Her kan du slette Identity Safe-hvelvet permanent.

Om Identity Safe

Logge på og av Identity Safe

Slå Identity Safe av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6059559_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/09/2011