Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Du kan bruke de ulike funksjonene i Identity Safe til å administrere sensitiv personlig informasjon. Du kan konfigurere Identity Safe slik for å få tilgang fra flere enheter, og gjøre det mer effektivt og smart.

Slik konfigurerer du innstillinger for Identity Safe:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på ikonet Innstillinger.

Velg mellom følgende alternativer:

Generelt

Her kan du konfigurere innstillinger for Norton-verktøylinjen.

Verktøylinjealternativer : Du kan aktivere eller deaktivere følgende alternativer for Norton Identity Safe:

• Aktivere Norton Safe Web

• Aktivere Norton Safe Share

Alternativene er som standard aktivert.

Nettleserutvidelser : Du kan se statusen til Norton-verktøylinjen som er installert i følgende nettlesere:

• Internet Explorer

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Status indikerer om Norton-verktøylinjen er aktivert i nettleseren, eller om du må aktivere den manuelt. Du kan bruke koblingen Åpne nettleserinnstillinger for å aktivere verktøylinjen.

Importer/eksporter

Du kan importere og eksportere Identity Safe-dataene som er lagret i hvelvet.

Importer hvelv :

Du kan importere data fra den sikkerhetskopierte filen eller fra den eksterne profilen som du lagret i den eldre versjonen av Norton Business Suite.

Når du importerer Identity Safe-data, har du følgende alternativer:

• Slå sammen importert data med eksisterende data.

• Erstatt eksisterende data med importerte data.

Eksporter hvelv :

Du kan sikkerhetskopiere Identity Safe-data i .DAT- eller .CSV-format.

Du kan velge ett av følgende:

• Sikkerhetskopiformat for Identity Safe - DAT-fil

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

Symantec anbefaler at du sikkerhetskopierer alle Identity Safe-dataene jevnlig. Når eksporterer dataene, oppgir du passord for å sikre at Identity Safe-dataene ikke misbrukes.

Sikkerhet

Her kan du endre passordet for Identity Safe og stille inn sikkerhetsnivåer for beskyttelse av passordet. Velg mellom følgende alternativer:

Hvelvtilgang : Du kan konfigurere følgende sikkerhetsalternativer for å åpne og lukke hvelvet. Velg mellom følgende alternativer:

• Be om passord for Identity Safe ved begynnelsen av hver påloggingsøkt : Du vil bli bedt om passordet for Identity Safe første gang du åpner Identity Safe. Symantec anbefaler at du bruker dette alternativet for å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere.

• Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut : Du vil bli bedt om å oppgi passordet for Identity Safe ved alle pålogginger på Internett før påloggingsinfoen fylles ut automatisk. Du kan angi at passordet for Identity Safe må oppgis for visse pålogginger før de fylles ut automatisk.

• Lukk hvelvet etter <time> minutter inaktivitet : Logger deg automatisk ut av Identity Safe når du ikke bruker Identity Safe i en spesifisert tidsperiode. Du kan angi lengden på inaktivitetsperioden før tidsavbrudd aktiveres til 15, 30 eller 45 minutter. Dette alternativet er nyttig hvis du ofte er i områder hvor andre har tilgang til datamaskinen din.

• Lukk hvelv i hvilemodus : Du logges automatisk ut av Identity Safe når datamaskinen er i hvilemodus.

Hvelvpassord : Her kan du endre hvelvpassordet. Du kan bruke alternativet Endre hvelvpassord til å endre hvelvpassordet for Identity Safe og angi et nytt passordhint.

Surfing

Lagre påloggingsinfo : Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal lagre og fylle inn påloggingsinfo. Velg mellom følgende alternativer:

• Lagre pålogginger når jeg logger på nettsteder : Gjør at du kan lagre påloggingsinformasjon for nettstedene du besøker. Velg mellom følgende alternativer: Alltid, Nei eller Spør.

• Slå av nettleserens passordhåndtering : Du kan angi hvordan du vil at Identity Safe skal reagere på nettstedene som inneholder sikkerhetstrusler. Velg mellom følgende alternativer: Alltid, Nei eller Spør.

Infolinje : Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal vise en liste med identiteter på infolinjen. Velg mellom følgende alternativer:

• Vis påloggingsinfo når jeg har flere pålogginger for ett nettsted

• Vis adressene mine hver gang jeg besøker en side som inneholder et skjema

Fyller : Her kan du konfigurere om Norton Identity Safe skal fylle ut identitetene automatisk når du besøker et nettsted. Velg mellom følgende alternativer:

• Fyll ut påloggingsinformasjonen min automatisk når jeg besøker nettsider : Du aktivere alternativet for å fylle inn påloggingsopplysningene automatisk når du går til et nettsted.

• Automatisk utfylling av nettsteder som inneholder sikkerhetstrusler : Du kan angi hvordan nettleserens passordhåndtering skal fungere. Velg mellom følgende alternativer: Alltid, Nei eller Spør.

Om Identity Safe

Logge på og av Identity Safe

Slå Identity Safe av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6059559_N360_Business_CC_2014_no_no