Norton Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner.

Følgende funksjoner i Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av sensitiv informasjon:

Påloggingsinformasjon

Lagrer påloggingsinformasjon, som nettbankinformasjon, brukernavn til e-post eller passord.

Adresser

Lagrer personlige opplysninger, som navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Lommebok

Lagrer finansopplysninger, som kortinformasjon, bankkontoinformasjon og kredittbetalingsdetaljer.

Merknader

Lagrer all tekst du angir til fremtidig bruk.

I tillegg til at det er et oppbevaringssted for sensitiv informasjon, har Identity Safe følgende funksjoner:

• Beskyttelse mot identitetstyveri når du utfører elektroniske transaksjoner.

• Lar deg enkelt håndtere opplysninger om flere kredittkort.

• Sikrer data du har lagret på datamaskinen.

Når du lagrer data i et lokalt hvelv, kan det hindre at Identity Safe-data på datamaskinen misbrukes. Et lokalt hvelv er knyttet til én enkelt brukerkonto i Windows.

Etter at du har installert Norton blir du bedt om å legge til Norton-verktøylinjen i nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Norton-verktøylinjen har følgende komponenter:

• Safe Web -indikator

• Menyen Hvelv åpent/hvelv lukket

• Del via

• Innstillinger for Norton-verktøylinjen (...)

For mer informasjon om hvordan du legger til Norton-nettleserutvidelser på din nettleser, kan du lese Legge til Norton-nettleserutvidelser.

Når du har påloggingsinfo i Identity Safe, viser menyen Hvelv er åpent hele listen over påloggingsinfo som er lagret i Identity Safe. I stedet har du tilgang til et nettsted, og for å legge inn påloggingsopplysningene kan du klikke på en pålogging fra den lagrede listen for å få tilgang til nettstedet.

Hvis du slår av Identity Safe, får du ikke tilgang til påloggingsinfo og Identity Safe-funksjoner fra Norton-verktøylinjen.

Du kan få tilgang til Identity Safe selv etter at produktet har utløpt. Men det er mulig produktet ikke finner de nyeste angrepene siden virusdefinisjonen ikke blir oppdatert etter at produktet er utløpt. Men det er ikke trygt å surfe på Internett etter at Norton utløper, da du er sårbar overfor tyverier på nett og nettfiskingsangrep.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6059553_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016