Funksjoner i Norton Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner.

Følgende funksjoner i Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av sensitiv informasjon:

Påloggingsinformasjon

Lagrer påloggingsinformasjon, som nettbankinformasjon, brukernavn til e-post eller passord.

Adresser

Lagrer personlige opplysninger, som navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Lommebok

Lagrer finansopplysninger, som kortinformasjon, bankkontoinformasjon og kredittbetalingsdetaljer.

Merknader

Lagrer all tekst du angir til fremtidig bruk.

I tillegg til at det er et oppbevaringssted for sensitiv informasjon, har Identity Safe følgende funksjoner:

• Beskyttelse mot identitetstyveri når du utfører elektroniske transaksjoner.

• Lar deg enkelt håndtere opplysninger om flere kredittkort.

• Du kan ta med deg Identity Safe-dataene hvor som helst.

Hvis du lagrer dataene i et skyhvelv, kan du få tilgang til Identity Safe-data fra en hvilken som helst datamaskin som har Norton installert eller via Identity Safe-nettstedet.

Etter at du har installert Norton blir du bedt om å legge til Norton-verktøylinjen i nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Norton-verktøylinjen har følgende komponenter:

• Norton Safe Search

• Safe Web -indikator

• Menyen Hvelv åpent/hvelv lukket

For mer informasjon om hvordan du legger til Norton-nettleserutvidelser på din nettleser, kan du lese Legge til Norton-nettleserutvidelser.

Når du har påloggingsinfo i Identity Safe, viser menyen Hvelv er åpent hele listen over påloggingsinfo som er lagret i Identity Safe. I stedet for at du må gå til nettsiden og skrive inn påloggingsopplysningene, kan du klikke direkte på en pålogging i den lagrede listen for å få tilgang til nettsiden.

Hvis du slår av Identity Safe, får du ikke tilgang til påloggingsinfo og Identity Safe-funksjoner fra Norton-verktøylinjen.

Du kan få tilgang til Identity Safe selv etter at produktet har utløpt. Men det er mulig produktet ikke finner de nyeste angrepene siden virusdefinisjonen ikke blir oppdatert etter at produktet er utløpt. Men det er ikke trygt å surfe på Internett etter at Norton utløper, da du er sårbar overfor tyverier på nett og nettfiskingsangrep.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.