Om Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner.

Følgende funksjoner i Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av sensitiv informasjon:

Redigere påloggingsinfo

Lagrer påloggingsinformasjon, som nettbankinformasjon, brukernavn til e-post eller passord.

Rediger kort

Lagrer personlig informasjon, som adresser, fødselsdato og kredittkortinformasjon.

Redigere merknader

Lagrer opplysninger som passnummer og personnummer.

I tillegg til at det er et oppbevaringssted for sensitiv informasjon, har Identity Safe følgende funksjoner:

• Beskyttelse mot identitetstyveri når du utfører elektroniske transaksjoner

Beskyttelse mot nettfisking tilbyr i tillegg beskyttelse mot skadelige webområder når du utfører elektroniske transaksjoner.

• Administrasjon av kortinformasjon når du har flere kredittkort

• Sikrer data du har lagret på datamaskinen

Når du lagrer data i et lokalt hvelv, kan det hindre at Identity Safe-data på datamaskinen misbrukes. Et lokalt hvelv er knyttet til én enkelt brukerkonto i Windows.

Norton 360 Online legger til Norton-verktøylinjen i Internet Explorer, Firefox og Chrome. Norton-verktøylinjen har følgende komponenter:

• Norton -meny

• Safe Web -indikator

• Identity Safe -meny

Når du har kort eller påloggingsinfo i Identity Safe, viser menyen Identity Safe listen over kort og påloggingsinfo.

Norton 360 Online støtter Google Chrome versjon 10.0 eller nyere.

Hvis du slår av Identity Safe, får du ikke tilgang til påloggingsinfo og Identity Safe-funksjoner fra Norton-verktøylinjen.

Med Norton 360 Online kan du vise og få tilgang til noen av Identity Safe-funksjonene selv etter at produktet er utløpt. På denne måten kan du fortsatt vise påloggingsinfo selv etter at Norton 360 Online utløper. Men det er ikke trygt å surfe på Internett etter at Norton 360 Online utløper, da du er sårbar overfor tyverier på nett og nettfiskingsangrep.

Når produktet utløper, kan du ikke få tilgang til Identity Safe-funksjonene fra området Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger. Du kan vise og bruke disse funksjonene via Identity Safe -menyen eller Norton -menyen på Norton-verktøylinjen.

Følgende er aktivitetene som du kan utføre etter at produktet utløper:

• Ta sikkerhetskopi av Identity Safe-data og lagre den som en .DAT- eller .CSV-fil.

• Åpne vinduet Redigere påloggingsinfo og se påloggingsinformasjonen du har lagret.

Slå Identity Safe av og på

Logge på og av Identity Safe

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Tilgang til Identity Safe-menyen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6059553_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/10/2011