Om Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner.

Følgende funksjoner i Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av sensitiv informasjon:

Påloggingsinformasjon

Lagrer påloggingsinformasjon, som nettbankinformasjon, brukernavn til e-post eller passord.

Adresser

Lagrer personlige opplysninger, som navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Lommebok

Lagrer finansopplysninger, som kortinformasjon, bankkontoinformasjon og kredittbetalingsdetaljer.

Merknader

Lagrer all tekst du angir til fremtidig bruk.

I tillegg til at det er et oppbevaringssted for sensitiv informasjon, har Identity Safe følgende funksjoner:

• Beskyttelse mot identitetstyveri når du utfører elektroniske transaksjoner

• Administrasjon av kortinformasjon når du har flere kredittkort

• Sikrer data du har lagret på datamaskinen

Når du lagrer data i et lokalt hvelv, kan det hindre at Identity Safe-data på datamaskinen misbrukes. Et lokalt hvelv er knyttet til én enkelt brukerkonto i Windows.

Norton Business Suite legger til Norton-verktøylinjen i Internet Explorer, Firefox og Chrome. Norton-verktøylinjen har følgende komponenter:

• Safe Web -indikator

• Menyen HVELV ÅPENT / HVELV LUKKET

• DEL VIA

Når du har påloggingsinfo i Identity Safe, viser menyen HVELV ER ÅPENT hele listen over påloggingsinfo som er lagret i Identity Safe.

Hvis du slår av Identity Safe, får du ikke tilgang til påloggingsinfo og Identity Safe-funksjoner fra Norton-verktøylinjen.

Med Norton Business Suite får du tilgang til alle Identity Safe-funksjonene selv etter at produktet er utløpt. På denne måten kan du fortsatt vise og håndtere identiteter selv etter at Norton Business Suite utløper. Men det er ikke trygt å surfe på Internett etter at Norton Business Suite utløper, da du er sårbar overfor tyverier på nett og nettfiskingsangrep.

Slå Identity Safe av og på

Logge på og av Identity Safe

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Endre Identity Safe-passordet

Om import- og eksportinnstillinger i Norton Identity Safe

Lagre påloggingsinfo

Håndtere lommebok

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6059553_N360_Business_CC_2014_no_no