Nortons beskyttelse mot nettfisking

Beskyttelse mot nettfisking beskytter deg mot å besøke usikre nettsteder. Når Beskyttelse mot nettfisking er aktivert, analyserer Beskyttelse mot nettfisking-komponenten sikkerhetsnivået til nettstedene du besøker. Beskyttelse mot nettfisking blokkerer i tillegg forsøk på å besøke nettsteder som er bekreftet som bedragerske.

Norton Site Safety -indikatoren i nettleseren melder fra om nettstedet du besøker, er sikkert eller ikke.

Nortons leserutvidelser legges til i nettleseren den første gangen du starter Firefox, Chrome eller Safari etter at du har installet Norton-produktet.

Norton Site Safety -indikatoren viser alle nettsteder som er godkjent av Norton, som Norton Secured. Nettstedshackere etterligner ofte firmanettsider for å lage bedragerske nettsteder. Norton-produktet identifiserer slike bedragerske nettsteder. De godkjente nettstedene kategoriserer som Godkjente nettsteder. Disse nettstedene tilhører vanligvis store finansselskaper eller handlenettsteder med sider som ber om personlige opplysninger.

Symantec analyserer sidene på disse nettstedene og bekrefter at de tilhører selskapet som angis. Du kan føle deg sikker på at opplysningene du oppgir sendes til selskapet som du vil handle med.

Hvis du mener sikkerhetsrangeringen til Symantec er feil, kan du melde fra til Symantec, som vil analysere nettstedet på nytt. Du kan f.eks. besøke et nettsted der du handler ofte, og Beskyttelse mot nettfisking viser at nettstedet er utrygt. Du kan rapportere nettstedet til Symantec for videre vurdering.

Du kan merke av for alternativet Send inn den fullstendige URL-adressen når et mistenkelig nettsted oppdages i vinduet Safe Web for å sende Symantec hele adressen til det mistenkelige nettstedet.

Selv om du deaktiverer alternativet Aktiver Nortons beskyttelse mot nettfisking, beskytter Norton-produktet deg mot Internett-trusler gjennom Norton Safe Web -funksjonen. Men du kan ikke sende evalueringen av nettstedet til Symantec.

Funksjonen Nortons beskyttelse mot nettfisking støttes av nettleserne Firefox, Safari og Chrome.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6052153_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 27/01/2017