Velkommen til Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft hjelper deg med å beskytte og finne enheten hvis du mister den, eller den blir stjålet. Hvis du mister enheten, eller den blir stjålet, kan Norton Anti-Theft hjelpe deg med følgende:

• Spore hvor enheten er.

• Ta bilder med kameraet på enheten.

• Låse enheten eksternt for å beskytte tilgang til personlige opplysninger.

Hvis du vil bruke Norton Anti-Theft, må du installere Norton Anti-Theft-agenten på enheten. Norton Anti-Theft-agenten er et program som brukes til å overvåke og spore opp enheten. På siden Konfigurere Norton Anti-Theft kan du laste ned Norton Anti-Theft-agenten. Du må logge på Norton Anti-Theft-nettstedet med påloggingsinformasjonen for Norton Account for å laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten. Du må bruke påloggingsinformasjonen for Norton Account som du brukte ved kjøp for å installere agenten.

Etter at du har installert agenten, kan du håndtere enhetens beskyttelse uansett hvor du er ved å bruke en kompatibel enhet med Internett-tilkobling.

Om Norton Anti-Theft

Systemkrav for Norton Anti-Theft

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Bruke Norton Anti-Theft

Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Installere Norton Anti-Theft-agenten med nettadressen på kortet eller i e-posten

Om å håndtere enheter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60425902_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013