Fjerne en enhet fra Norton Anti-Theft

Du kan fjerne en enhet fra Norton Anti-Theft når du vil. Etter at du har fjernet en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet, kan du ikke finne enheten hvis du mister den, eller den blir stjålet.

Når du fjerner en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet, avinstalleres ikke Norton Anti-Theft-agenten fra enheten. Hvis du vil fjerne Norton Anti-Theft-agenten fra enheten, må du gjøre dette manuelt. Produktnøkkelen blir imidlertid ikke deaktivert. Når du fjerner en enhet fra Norton Anti-Theft, fjernes enhetens navn fra Norton Anti-Theft-nettstedet. All informasjon om enheten, som hvor den er sporet og bilder den har tatt, fjernes permanent og kan ikke innhentes.

Slik fjerner du en enhet fra Norton Anti-Theft

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten du vil fjerne, i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på ikonet Fjern enhet ved siden av enhetsnavnet.

4. Klikk på Slett i dialogboksen som vises.

Om å håndtere enheter

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Installere Norton Anti-Theft-agenten med nettadressen på kortet eller i e-posten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60425811_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013