Låse opp en enhet

Når du får tilbake enheten, kan du låse den opp med opplåsingskoden. Hvis du har glemt opplåsingskoden, kan du logge på Norton Anti-Theft-nettstedet, og så låse opp enheten med alternativet Fant den. Du trenger ikke opplåsingskoden for å låse opp enheten fra Norton Anti-Theft-nettstedet.

Når du låser opp enheten, gjør Norton Anti-Theft følgende:

• Fortsetter å overvåke enhetens plassering. I normal modus kontrolleres plasseringen én gang i timen som standard. Du kan også velge at det skal gjøres hver 3., 6., 12. eller 24. time.

• Slutter å ta bilder med enheten automatisk. Du kan imidlertid fremdeles bruke alternativet Ta et bilde til å ta bilder når du vil.

• Låser opp enheten.

Slik låser du opp enheten med opplåsingskoden

1. Skriv inn opplåsingskoden i feltet Opplåsingskode på enheten.

2. Klikk på Lås opp.

Pass på at du endrer statusen til enheten til Funnet på Norton Anti-Theft-nettstedet.

Slik låser du opp en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten du vil låse opp, i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på Fant den på siden som åpnes.

Rapportere at enheten er funnet

Om å håndtere enheter

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Låse en enhet

Deaktivere en datamaskin

Låse opp en deaktivert datamaskin

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60425797_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013