Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Norton Anti-Theft brukes til å håndtere beskyttelsen på enheten. Det hjelper deg med å spore opp enheten hvis du mister den eller den blir stjålet. Du må opprette en Norton Anti-Theft-konto før du kan ta i bruk Norton Anti-Theft. Hvis du allerede har en Norton Account, kan du logge på Norton Anti-Theft-nettstedet med samme brukernavn og passord.

Du kan bruke følgende alternativer på Norton Anti-Theft-nettstedet:

Finn enhet

Brukes til å finne ut hvor enheten er.

Norton Anti-Theft viser de siste ti stedene enheten har vært, på et kart.

Du kan se følgende:

• Hvor er den?

Omtrentlig adresse og geografisk lokasjon for hvor enheten er.

• Når?

Hvor lenge det er siden enheten sist ble registrert på det angitte stedet.

Hvis adressen Norton Anti-Theft viser er feil, kan du bruke alternativet Klikk her til å oppdatere adressen.

Du kan låse eller deaktivere enheten med alternativet Lås enhet. Når du låser enheten, endrer Norton Anti-Theft enhetens status til mistet-modus.

Alternativet Deaktiver enhet er kun tilgjengelig på datamaskiner med Intel Anti-theft-brikkesettet.

I mistet-modus gjør Norton Anti-Theft følgende samtidig:

• Låser enheten for å beskytte tilgang til personlige opplysninger.

• Overvåker enhetens plassering hvert 5. minutt for å spore den opp mer nøyaktig.

• Begynner å ta bilder med enheten automatisk.

Du kan klikke på Fant den for å si ifra om at enheten er funnet og sette den i normal modus. Når du rapporterer at enheten er funnet, gjør Norton Anti-Theft følgende samtidig:

• Fortsetter å overvåke enhetens plassering, men mindre hyppig.

• Slutter å ta bilder med enheten automatisk. Du kan imidlertid fremdeles bruke alternativet Ta et bilde til å ta bilder når du vil.

• Låser opp enheten.

Alternativet Funnet vises kun når du har låst enheten.

Sniktitt

Her kan du se bilder enheten har tatt.

Når du låser enheten, begynner Norton Anti-Theft å ta bilder med enheten hvert 10. minutt. I normal modus, når enheten ikke er meldt savnet eller stjålet, kan du bruke alternativet Ta et bilde til å ta bilder når du vil.

Du kan kun ta bilder med en enhet som har et aktivert webkamera.

Om Norton Anti-Theft

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Bruke Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om å håndtere enheter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60425430_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013