Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Du kan bruke verktøyet Norton Remove and Reinstall til å avinstallere og deretter installere Norton-sikkerhetsproduktene på nytt i Windows-operativsystemer.

Verktøyet Norton Remove and Reinstall kan benyttes til:

• Fjerne nåværende produkt og installer den nyeste versjonen av Norton på nytt

• Fjerne Norton helt (Norton vil ikke bli installert igjen automatisk)

Før du begynner

• Før du fortsetter, må du sørge for at du oppfyller følgende kriterier:

• Du må ha en Internett-forbindelse

• Verktøyet fjerner ikke Norton Utilities eller Norton Family

• Verktøyet fjerner ikke det lokale hvelvet for Norton Password Manager

Fjerne Norton og installere det på nytt

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du kan kun se Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v60392881_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/01/2019