Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Du kan bruke verktøyet Norton Remove and Reinstall til å avinstallere og installere Norton-sikkerhetsproduktene på nytt.

Før du begynner

• Norton Remove and Reinstall-verktøy avinstallerer de fleste Norton-produkter, og installerer nyeste versjon.

Før du fortsetter, må du sørge for at du oppfyller følgende kriterier:

• Du må ha en Internett-forbindelse

• Verktøyet fjerner ikke Norton Utilities eller Norton Family

• Verktøyet fjerner ikke det lokale hvelvet for Norton Identity Safe

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60392881_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/08/2017