Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Du kan bruke verktøyet Norton Remove and Reinstall til å avinstallere og installere Norton på nytt på Microsoft Windows-operativsystemer. Når du kjører verktøyet, avinstallerer det den gjeldende versjonen av Norton og starter datamaskinen på nytt. Etter at datamaskinen har startet på nytt, laster og installerer verktøyet automatisk siste versjon av Norton. Hvis du har problemer med installasjon av Norton etter at datamaskinen har startet på nytt, kan du lese Laste ned Norton på enheten.

Verktøyet Norton Remove and Reinstall kan brukes til følgende:

• Fjerne det gjeldende produktet og installere den nyeste versjonen av Norton på nytt

• Fjerne Norton helt (Norton installeres ikke automatisk på nytt)

Fjerne Norton og installere det på nytt

Hvis du har installert Norton Family eller Norton Secure VPN, må du avinstallere programmet før du kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Avinstallere Norton Family fra enheten

Avinstallere Norton Secure VPN

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du kan kun se Fjern -alternativet hvis du kjøpte Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt. Hvis du har problemer med installasjon av Norton etter at datamaskinen har startet på nytt, kan du lese Laste ned Norton på enheten.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v60392881
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/09/2019