Melding: "Your activation has failed. Please ensure that you have entered your activation code correctly ..." når jeg aktiverer Norton Utilities 15.0.

Problemet kan oppstå hvis du oppga feil aktiveringskode eller brukerdetaljer.

Finn aktiveringskoden

• Aktiveringskoden for Norton Utilities 15.0 består av 32 tegn, både tall og bokstaver. Slik finner du aktiveringskoden:

• Dersom du kjøpte en CD-versjon av Norton Utilities, finner du aktiveringskoden på baksiden av hurtigstartkortet i CD-boksen.

• Dersom du kjøpte en nedlastingsversjon av Norton Utilities, finner du aktiveringskoden i e-posten du fikk som bekreftelse på kjøpet av Norton Utilities 15.0.

Aktiver Norton Utilities

Søeg for at du har installert Norton Utilities 15.0 på datamaskinen din. Aktiveringskoden for Norton Utilities 15.0 fungerer ikke med tidligere versjoner av Norton Utilities.

1. Start Norton Utilities.

Hvis brukerkontokontrollvinduet vises, klikker du på Fortsett.

2. Klikk på Activate Now i øverste høyre hjørne av vinduet.

3. Angi navn, e-postadresse og aktiveringskode.

4. Klikk på Activate Now.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v60361937_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 08/10/2012